Güncel

FARKLI İNANÇLAR AYNI ETKİNLİKTE- GÖKÇEADA KLASİĞİ

Gökçeada Cemevi tarafından düzenlenen “Aşure” etkinliğinde farklı inanç temsilcileri birlikte bir araya geldi.

Bolluk ve bereketin birlik ve beraberlik ile harmanlandığı aşure etkinliği Gökçeada Cemevi tarafından gerçekleştirildi ve yoğun ilgi gördü.

Gökçeada Müftülüğü, Bozcaada- Gökçeada Metropolitliği temsilcilerinin yanı sıra Gökçeada Belediye Başkanlığı ve siyasi parti temsilcilerinin katılım sağladığı etkinlikte adamızda tatil yapan CHP MV Enis BERBEROĞLU’da katılımcılar arasındaydı.

Etkinlik Bektaşi Baba Hayati DAĞLIOĞLU’nun yaptığı dua ile başladı.

Aşureler kaşıklanırken yapılan sohbetler birlik ve beraberlik üzerine yoğunlaştı. Bulduğumuz bir sohbet boşluğunda CHP MV Enis BERBEROĞLU’na etkinlik ile ilgili düşüncelerini sorduk. “Bolluk ve bereket simgesi aşure etkinliğinde halkımızla bir arada olmak ve Gökçeada’ya has birlik ve beraberlik görüntülerini görmenin ötesinde yaşamış olmaktan mutluyum. Etkinliği düzenleyenlere ve katılanlara bu güzel görüntülerini hiç kaybetmemelerini diliyorum” sözleri ile düşüncelerini belirten BERBEROĞLU, tatil kıyafetiyle katılmak durumunda kaldığı etkinlik için özür dilemeyi de ihmal etmedi.

Yapılan etkinlikte dağıtılan aşurelerin hayrını ALLAH KABUL ETSİN dileklerimizle…

Total Page Visits: 1749 - Today Page Visits: 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir