GÖKÇEADA İYİ PARTİDE GÖREV DEĞİŞİMİ
Gökçeada İYİ Partililer bu gün kongrelerini yapmak için Avcılar Lokalinde bir araya geldi.
Bir çok partinin aksine tüm üyelerin oy kullandığı kongrede İlçe Başkanlığı görevi Özgür KÖSE’ye devredildi.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan kongreye Gökçeada dışından İYİ Parti Çanakkale İl Başkan Yardımcıları ARCUKOĞLU ve Fahriye DEDE ve Çanakkale Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Burak YÜCEL katıldı. Kongreye adamızdan da Kent Konseyi Başkanı Muharrem SERTTAŞ, CHP Belediye Meclis Üyeleri Ahmet AYDIN ile Şebnem AVCI’nın misafir olarak kongre oldukça coşkulu geçti.
Tekrar aday olmayarak görevi yeni yönetime devreden Hasan ERDEM yaptığı konuşmada “2009’da ilçe başkanlığına ilk seçildiğinde (MHP olarak) Manav Hasan başkan olmuş diyerek küçümseyenlerin bir çoğu politika sahnesinden silindiler ama ben 11 yıl boyunca ekip olarak başarılı olmanın huzuru ve güvenci ile bu gün görevi devrediyor olmanın mutluluğunu taşıyorum” diyerek 11 yıl öncesi yaşadığı sıkıntılardan bu güne gelinen noktada ekip olarak başarılarına gönderme yaptı.
Kendi deyimiyle Manav Hasan görevi gerçekleşen kongre ile Özgür KÖSE başkanlığında oluşan ekibe bıraktı. Özgür KÖSE başkanlığında oluşan ekip şu isimlerden oluşuyor. Zerafettin UZUN, Ali GÖKÇÜ, Ayşe ÖZER, Emine AKTAŞ, Ahmet Gazi AVCI, Ömer KESER, Hasan BAYRAKTAR, Abdülkadir SERTTAŞ, Mendires GÖKCAN, Mustafa CEYLAN Ayşe Aymak ÜZMEZ ve Osman ÖZER.
Gökçeada’nın Sesi olarak kongrenin dikkatimizi çeken yönü kadınların ilgisinin yoğun olması oldu. Katılımcıların çoğunluğunu kadınlar oluştururken seçilen Yönetim Kurulunda da 3 kadın görev aldı.
BU GÜN SEÇİLEN YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİYOR VE GÖKÇEADA’YA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ.