Güncel

MİNİKLERİMİZ OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Yaklaşan tatil sezonu öncesi tüm okullarımızda heyecanlı bir hareketlilik başladı. 2 yıldır pandemi nedeniyle yapılamayan etkinlikler bu yıl birbiri ardına yapılıyor.

Ayağımızda ki arıza nedeniyle katılamadığımız etkinliklerin görselleri bize gönderildikçe siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

17 Haziran tarihinde son bulacak eğitim ve öğretim sezonunun son günleri benzer etkinlikler ile geçecek. Bizde elimizden geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Bugün haber konumuz yine miniklerimiz. Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek için Gökçeada Burhanettin Kurt Anaokulu tarafından geleneksel olarak yapılan (pandemi nedeniyle son 2 yıl hariç) kortej etkinliğine bu yıl Gökçeada MTAL Anasınıfı ve Özel Rum İlkokulu Anasınıfı da katıldı.

Miniklerimiz “Geri Dönüşüm” temalı etkinlikte geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları birbirinden güzel kostümler ile Gökçeada Cumhuriyet Meydanına gelerek “Okul öncesi Eğitim”in gelecekleri için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Miniklerimiz kadar velilerinin de heyecanlarını yansıtan görüntülerin oluşması için emek veren tüm öğretmen arkadaşlara TEK TEK TEŞEKKÜRLER.

Sizleri bu güzel etkinliğin fotoğrafları ile baş başa bırakıyoruz.

Total Page Visits: 1119 - Today Page Visits: 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir