ÖDÜL YERİNİ BULDU
Gökçeada Belediye Başkanı Tarafından gerçekleştirilen “Biz buradayken fikirlerin hiç sönmeyecek” temalı yarışma sonuçlandı ve ödül olarak bir cumhuriyet altını sahibini buldu
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal ÇETİN “Biz buradayken fikirlerin hiç sönmeyecek” yazılı büyük bir afişi Gökçeada Belediyesinin duvarına astırarak sosyal medyada bir yarışma başlattı.
Afişle fotoğraf çektirip paylaşanlar arasında en fazla beğeni toplayan paylaşıma da bir cumhuriyet altını taahhüt edilen yarışma atamızın aramızdan ayrılışının 81 nci yılı dolayısıyla yapıldığı için son günü de 10 Kasım 2019 günü son buldu.
Yarışma büyük ilgi gördü. Gökçeada Yeni Bademli Köy İlkokulunda görev yapan öğretmenlerimizden Nazan TUNCER de oğlu Ahmet TUNCER’in afişin altında fotoğrafını çekerek “Bizde her saat Atatürk’ü gösterir” yazısı ile paylaştı. Nazan öğretmenimiz paylaşımının altına ödülü kazanması durumunda kendisi için değil okulu için kullanacağını belirtince ilgi yoğun oldu. Bu yoğun ilgide en çok beğeninin toplanmasını getirdi ve Ahmet TUNCER fotoğraflı paylaşım yarışmayı kazandı.
Yarışmayı kazanan Ahmet TUNCER beraberinde annesi Öğretmen Nazan TUNCER, Okul Müdiresi Aynur ÇUBUKÇU AKYOL, Öğretmen Kevser AKGÜÇ ve Okul Aile Birliği Başkanı Naciye KOCADAĞ ile birlikte Ünal Başkanı makamında ziyaret etti.
Sıcak bir ortamda yapılan kısa bir sohbetin ardından Ahmet TUNCER’in kendisine getirdiği çiçeği alan Ünal Başkan yarışma ödülünü de Ahmet’e teslim etti. Ödülü annesine veren Ahmet başkan amcasının kendisine hediye ettiği oyuncak ile oynamaya başladı.
Yarışma ödülü olarak cumhuriyet altınını alan Öğretmen Nazan TUNCER kısa bir açıklama ile altını Yeni Bademli İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Naciye KOCADAĞ’a teslim ederek okulun esnaflara olan borcun kapatılmasını istedi.
Gökçeada’mızda yaşanan bu güzellik hepimizi gururlandırırken Atatürk’ün öğretmenlerinin nasıl olması gerektiğine güzel bir örnek oldu tüm aleme.
Belediye Başkanımız Ünal ÇETİN’den yaklaşan “Öğretmenler Günü” içinde benzer bir yarışma düzenlemesini talep ediyor Gökçeadalılar. Kim bilir belki de bir okulumuz ya da bir kurumumuz daha ihtiyaçlarını giderir kazanacağı ödül sayesinde.
ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNDEN GELEREK BAŞKAN SEÇİLEN ÜNAL BEY BAŞTA OLMAK ÜZERE BİZLERE BU GÜZELLİĞİ YAŞATANLARA VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.